fbpx
Loading
X
Свържи се с нас! +359 878 622 888 | info@sbrnessebar.com
[et_pb_section admin_label=”section”] [et_pb_row admin_label=”row”] [et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Text”]
Научи повече за лечението при нас:
Какво лекуваме?

Заболявания на опорно-двигателен апарат, заболявания на периферна нервна система, на централна нервна система, състояния след инфаркт на миокарда и след оперативни интервенции…

Процедури

СБР ``Несебър`` АД е високо технологична болница за физикална и рехабилитационна медицина. Това означава,че разполагаме и прилагаме на нашите пациенти т.нар. преформирани физикални фактори чрез най- съвременни,високо технологични апарати разработени от водещите в света фирми за медицинска апаратура и техника.

Програми

СБР Несебър предлага програми за лечение индивидуално изготвени за всеки пациент в зависимост от физическото му състояние.

Екип

Лекарските екипи са ръководени от Проф. д-р Цветан Димитров - световно известен български учен със специалности „Вътрешни болести” и „Бъбречни болести”.

Общи Противопоказания

Кой не може да постъпи при нас? За лечение в СБР Несебър не могат да постъпят за лечение хора попaдащи в следните следните категории и боледуващи от следните заболявания:

[/et_pb_text][/et_pb_column] [/et_pb_row] [/et_pb_section]